Täyden palvelun talo keskellä Suomea

Kartano Kievari on tunnettu talviajan tanssipaikka ja juhlatalo keskellä Suomen sydäntä, kätevästi 13-tien varressa. Alun perin Kartano Kievarin massiivinen kivirakennus toimi navettana Suojoen tilalla ja tanssiyleisölle paikka avattiin vuonna 1983. Nykyisin yrittäjinä toimivat Riitta ja Lauri Pitkänen, jotka ovat lisäksi pitkäaikaisia lavatanssin aktiiveja ja ympäri maakuntaa reissaavia tanssinopettajia.

Kartano Kievarin massiiviset tilat tarjoavat istumapaikkoja jopa 600 ruokailijalle ja talon kokonaiskapasiteetti on 970 henkeä. Varauksia otetaan kuitenkin vastaan kaiken kokoisille seurueille, minimihenkilömäärän pelkkään ruokailuun ollessa 15 henkeä. Kokoustilat löytyvät yläsalista ja ruokailut toteutetaan pääasiallisesti tunnelmallisessa alakerran ravintolassa.

Kartano Kievari vastaa myös Kievarin Kesäteatterin väliaikatarjoiluista. Päärakennuksesta löytyy kattavat ravintolapalvelut A-oikeuksineen, lisäksi tarjolla on majoituspaketteja pitkänmatkalaisille.

Esityspäivinä ravintola on auki aina 2 tuntia ennen esityksen alkua. Yksittäiset matkailijat voivat tilata ruoka-annoksia ennakkoon herkullisesta Dinneri-menusta.

Tutustu Kartano Kievarin palveluihin