Mars vs. Venus stand up-parisuhdekomedia

Lauantai 29.8. klo 19

Stand up -parisuhdekomedia Mars vs. Venus? pohtii naisten ja miesten erilaisuutta, kääntää ennakkoluulot päälaelleen ja ehkä todistaa niistä osan todeksi. Tämä kaksituntinen stand up -komiikkatykitys on täynnä piinaavan tunnistettavia ja kivuliaan hauskoja tilanteita, joista jokainen parisuhteesta vähänkin kokemusta omaava löytää niin itsensä kuin kumppanisakin.

Koomikot Riku Suokas ja Johanna Tohni etsivät vastauksia ikuiseen mysteeriin toinen toistensa aiheita kommentoiden. Esityksen kutkuttavuutta lisää se, että nämä kaksi koomikkoa ovat pari tosielämässäkin.

Mars vs. Venus? on stand up -komiikan lainalaisuuksia sekä esitystekniikkaa hyväkseen käyttävä esitys, jonka aikana Johanna ja Riku laittavat itsensä likoon ja ryöpyttävät niin seurustelun alkuvaiheen, uusperheen haasteet, lapsiperheen vanhempien seksielämän kuin miesten ja naisten erotkin.

”Ennustan, että tästä tulee hitti", kirjoitti Aamulehti arviossaan ensi-illasta. Näin on tapahtunut: syyskuusta 2017 lähtien lähes kaikki Tampereen Työväen Teatterin esitykset ovat olleet loppuunmyytyjä. Esityksen on nähnyt nyt jo yli 25.000 katsojaa!

“Esityksessä nauroin ääneen. Monta kertaa. Tuolilta en sentään tipahtanut, mutta voi hyvin olla, että joku muu tipahti. Väliaplodeita saatiin milloin naisten, milloin miesten joukkueelta." - Anu Ala-Korpela, Aamulehti (22.9.2017)

“Mars vs. Venus? kääntää nokkelasti sanoiksi sen, mitä meidän päidemme sisällä liikkuukaan. Perinteisiä sukupuolirooleja tuulettava ja ronskilla huumorilla ennakkoasenteita rikkova esitys on lennokas ja loistavalla rytmillä etenevä stand up." - Jaana Hyyryläinen, Nokian Uutiset (25.9.2017)

Riku Suokas on suomalaisen stand upin isähahmona tunnettu koomikko, näyttelijä ja esittävän taiteen moniottelija: hän on mm. johtanut Tampereen Työväen Teatteria ja Hämeenlinnan Kaupungin Teatteria sekä perustanut Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up -festivaalin. Perussuomalaisesta ulkomuodostaan huolimatta hänessä asuu pieni runoilija. Rikussa yhdistyvät suuri sydän ja suomalaisen, keski-ikäisen miehen alemmuudentunne.

Johanna Tohni on stand up -koomikko, improvisaationäyttelijä ja monialainen teatterintekijä. Hän on monelle suomalaiselle komiikan ystävälle tuttu klubeilta, festivaaleilta ja Nelosen Stand Up! -ohjelmasta. Johanna on omien sanojensa mukaan suorapuheinen, nelikymppinen äiti-ihminen, johon monet (hänet itsensä mukaan lukien) liittävät sanan ”härski”.

Tapahtumassa on säävaraus! Mikäli kelit ovat kurjat, tilaisuus siirretään sisätiloihin.

Menneet tapahtumat

Mika Eirtovaara & Jacke Björklund

Lauantai 4.7. klo 19

Täydellinen komediakattaus!

Mika Eirtovaara ja Jacke Björklund ovat koko kansan viihdyttäjiä, joiden huumori
sopii kaikille! Stand upin hulvaton kaksikko tarjoilee kesän parhaimmat naurut, turvallisesti, joten näihin kinkereihin kannattaa osallistua!


Mika Eirtovaara
on suomalaisen stand up -komiikan konkari ja kivijalka, joka on tunnettu niin
Nelosen Stand up -ohjelman isäntä kuin MTV3:n Kingi-ohjelman ”Taisto Kourina”.
Lavalla Eirtovaara on ilmiömäinen koomikko, jonka innostus, energisyys ja
hillittömät jutut vievät mukanaan


Jacke Björklund hauskuuttaa komiikallaan, joka käsittelee
kulttuurieroja, miehen ja naisen välisen kommunikaation vaikeutta sekä ihmisten
outoja tapoja. Jacke tietää naurattamisesta kaiken – 2000:n keikan
kokemuksella! Tulkaa ja tsekatkaa itse!


Kesto
n. 1,5 h sisältäen väliajan

Komediafestivaali on the road

Pe 31.7. klo 19

Mukana kiertueella ovat tunnetut stand upin ammattilaiset Ali Jahangiri, Ilari Johansson ja Niko Kivelä. Esityksen kesto on 1 h 30 min - 1h 45 min (sis tauon). .Videokuvaaminen on ehdottomasti kielletty, valokuvien ottaminen ilman salamavaloa sallittua.

Koronapandemian mukanaan tuomat turvaohjeistukset huomioiden koko katsomokapasiteetti ei ole käytössä, joten kannattaa ostaa liput ajoissa. Kaikista ikävistä seikoista huolimatta, ja ennen kaikkea niiden takia, on tärkeää muistaa nauttia keikasta.


Kesto
n. 1,5h sisältäen väliajan
K-16. L iput 26 e